Livebetting

Livebetting är den mest interaktiva formen av oddsspelande som finns tillgänglig på nätet. Det går till så att man spelar på en match under den tid den pågår, vilket innebär att oddsen konstant förändras. Om det står 2-0 till hemmalaget med fem minuter kvar att spela, så kommer oddsen för bortaseger givetvis att vara gigantiskt, medan det för hemmaseger knappt ger pengarna tillbaka. Men livebetting är inte begränsat till att spela på vilket lag som vinner, utan det finns vanligtvis en hel mängd olika alternativ att spela på.

Förutom vanliga handikappspel, där det ena laget får ett antals mål försprång, så är det vanligt med över/under-spel i livebetting. Det innebär att man det kommer att göras fler eller färre mål i matchen än till exempel 3.5 eller 4.5. Ett annat vanligt spelobjekt är att spela på i vilken halvlek det kommer att göras mest mål. Men den kanske roligaste varianten i livebetting är att spela på vilket lag som kommer att göra nästa mål, eller om det över huvud taget inte kommer att göras fler mål i matchen. Det är något som definitivt förhöjer upplevelsen i att kolla på en match betydligt.

Livebetting är den spelform som bäst av alla utnyttjar de möjligheter internet ger, och något som kan vara extremt vanebildande. För den som vill ha spel som har rikligt med action finns det nog ingen form av spel som är mer spännande. Livebetting är något som erbjuds av de flesta bättre spelbolag, med lite varierande utbud. Man kan därför numera hitta live-betting som pågår dygnet runt.